eur:
393.02
usd:
366.21
bux:
66883.41
2024. április 26. péntek Ervin

Milliomos lány ölt meg egy nyugdíjast - főpróbaként

Kitagadta apja 17 éves lányát, miután bebizonyosodott, hogy ő követett el egy brutális gyilkosságot. A lány egy pénzért végrehajtott gyilkosságot "próbált el", élesben.

Kemi Adeyoola pontosan kidolgozott tervének főpróbájaként ölte meg 14 késszúrással korábbi szomszédját, a 84 éves Anne Mendelt. A lány azt tervezte, hogy egy gazdag nyugdíjast öl meg, és elveszi a vagyonát.

A lány tette azért is érthetetlen, mert milliomos apja kényelmes életet biztosított számára. Igaz, Bola Adeyoola 1991-ben elvált feleségétől, de lányának így is rendszeres jövedelmet juttatott, gondoskodott a lakásáról is.

Kemi Adeyoola azonban kimaradt az iskolából, és rendszeresen lopott az üzletekből. Emiatt hat hónapot töltött egy javítóintézetben, ahol egy gyilkossági kézikönyvet írt, amelyben részletesen leírta, hogyan öl majd meg egy védtelen idős embert, és hogyan veszi el a pénzét - hárommillió fontra számított.

"Főpróba"

Anne Mendel nem volt gazdag, Kemi Adeyoola nem pénzért ölte meg, hanem mert rajta akarta kipróbálni tervét. Megvárta, amíg az asszony férje elment, elvágta a telefonzsinórt, belopózott, és hidegvérrel megölte az idős asszonyt.

A gyilkosság után eldobta véres ruháit, de áldozatának kezén megtalálták a DNS-ét. Tettéért életfogytiglant kapott.

Az ítélet kihirdetését követően a lány apja csak annyit tudott mondani: gonosz dolgot tett, ő már nem az én lányom; sírtam, amikor megláttam a halott Mendelné fényképét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×