eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Ismét várandós a szupermodell

Harmadik gyermekét várja a német szupermodell, Heidi Klum. A hírt férje, az énekes Seal erősítette meg, aki szerint az egész család nagyon izgatott.

Ismét várandós Heidi Klum német modell. Férje, Seal megerősítette a találgatásokat, amikor azt mondta: "hatalmas örömömre szolgál, hogy bejelenthetem: Heidi, Leni, Henry és én egyre növekvő családunk legújabb tagját várjuk. Mindannyian izgatottak vagyunk és szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ismét részünk lehet ebben az élményben".

Seal és Heidi Klum 2004 óta vannak együtt, akkor a német szupermodell éppen első gyermekét várta. Leni édesapja a Forma-1-es menedzser, Flavio Briatore.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×