eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Bármelyik percben megszülhet Angelina Jolie

Mindenórás Angelina Jolie - jelentette be a színésznő párja. Brad Pitt közleményben tudatta a hírt, melyben egyben magyarázatot adott arra is, hogy miért nem jelent meg új filmje, a Bábel cannesi bemutatóján.

Közleményben tudatta a világgal Brad Pitt, hogy párja, Angelina Jolie most már bármelyik nap életet adhat közös gyermeküknek. "Családunk közelgő kibővülése miatt nem tudok csatlakozni Alejandro (Gonzalez), Cate (Blanchett) és Gael Garcia Bernal csapatához, valamint a stáb többi tagjához a film bemutatóján" - áll az e-mailben.

A család - melyhez a napokban csatlakozott Angelina Jolie bátyja, James Haven is - Namíbiában várja az utód megérkezését.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×