eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Jennifer Aniston tudja a titkot

Bár nagyon megviselte a válás Brad Pittől, új szerelme karján már örül Jennifer Aniston, hogy más mellett találta meg a boldogságot. A Jóbarátok sztárja azt is tudja, hogy miért mennek tönkre a házasságok.

Miután az elképzelhető legnagyobb nyilvánosság előtt ment tönkre házassága Brad Pittel és pszichológus segítségét kellett kérnie, Jennifer Aniston ma már úgy érzi: jót tett neki a kapcsolat, hogy véget ért a kapcsolat.

A Jóbarátok sztárja azt is tudja, hogy a miért mennek olyan gyakran tönkre a modern házasságok. "Az emberek lusták, ami nagyon kényelmes dolog. A dolgok egyre inkább eldobhatók. Nem tesznek túl sok erőfeszítést egy kapcsolatba" - fogalmazott a színésznő.

Jennifer Aniston saját tapasztalatából már azt is tudja, hogy néha jobb véget vetni egy kapcsolatnak. "Ki tudja, hogy mikor kell fenntartani egy házasságot? A szüleim például biztos, hogy jobb, hogy elváltak. Mások együtt maradtak, bár jobb lett volna, ha elválnak" - morfondírozott a sztár.

Miután véget ért Jennifer Aniston és Brad Pitt ötéves házassága, a férfi Angelina Jolie mellett vigasztalódott, míg Jennifer Aniston Vince Vaughn színész mellett találta meg a boldogságot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×