eur:
395.07
usd:
371.03
bux:
65076.09
2024. április 19. péntek Emma

Turnéra indul a Guns'n'Roses

Hosszú évek kihagyása után ismét turnézni indul a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik meghatározó rockcsapata, a Guns'n'Roses. Az amerikai együttes 2002 óta először lép fel Nagy-Britanniában.

Ismét turnéra indul a Guns'n'Roses. A nyolcvanas évek végének, kilencvenes évek első felének egyik legnagyobb hatású rockzenekara a hírek szerint előzenekarként részt vesz a Rolling Stones európai koncertturnéjának pár állomásán is.

Ez a Guns'n'Roses ugyanakkor már nem a régi zenekar, hiszen az alapító tagok közül egyedül az énekes Axl Rose szerepel benne.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×