eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Angelina Jolie: mókás a kapcsolatom Brad Pittel

Angelina Jolie szerint a Brad Pittel folytatott kapcsolatát kísérő állandó médiaérdeklődés nevetséges. Az amerikai színésznő szerint nemhogy nyilvánosan, de még otthon sem beszélnek erről a témáról.

Angelina Jolie az egyik amerikai televíziós hálózatnak nyilatkozva nevetségesnek nevezte a Brad Pittel folytatott kapcsolatát övező állandó médiaérdeklődést.

A színésznő szerint "ez csak egyike azoknak a mókás dolgoknak, amelyek csak úgy megtörténnek az emberrel. Éljük az életünket, egy család vagyunk, de erről soha nem beszélünk".

A 30 éves, nyolc hónapos terhes Angelina Jolie jelenleg Namíbiában tartózkodik, ahol Brad Pittel közös gyermekük születését várja.

A párt - örökbefogadott gyermekeikkel, Maddox-szal és Zaharával együtt - a közelmúltban választotta a világ legszebb családjának a People magazin.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×