eur:
394.33
usd:
370.1
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Kate Moss újra csúcsra tör

Az elmúlt hetekben elsősorban kábítószer-fogyasztása miatt a lapok címoldalára került Kate Moss úgy tűnik, lassan modellként is visszatérhet az újságokba, miután az utóbbi napokban két világmárkával kötött szerződést.

A 32 éves szupermodell az elmúlt hetek megpróbáltatásai után úgy tűnik, ismét a szakmával foglalkozik. A korábban elsősorban kábítószer-problémái miatt a lapokba kerülő Kate Moss ugyanis az elmúlt napokban két világcéggel is szerződést kötött.

A modell egy fényképezőgép-gyártó cég termékeit 1,5 millió fontért (573 millió forintért), míg az egyik divatmárkát fél millió fontért (191 millió forintért) reklámozza majd.

Kate Moss tavaly szeptember óta - amikor fénykép készült állítólagos kokainfogyasztásáról - mintegy 11 millió font (4 milliárd 200 millió forint) értékű reklámszerződést kötött.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×