eur:
396.87
usd:
359.31
bux:
71741.47
2024. szeptember 11. szerda Teodóra
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2024. szeptember 7-én. Balról Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Újabb videót tett közzé Orbán Viktor a kötcsei találkozóról

A miniszterelnök szerint a hűség a legnagyobb erénye a jobboldalnak.

Orbán Viktor miniszterelnök kedd este újabb videót tett közzé a Facebook-oldalán a kötcsei találkozóról.

„Két jövő van: vagy rossz jövő, vagy jó jövő. A jövők versenyét pedig meg kell nyerni” –mondta a kormányfő, és hozzátette, a kormánynak az az állítása, hogy az ő vezetésük egy szuverén Magyarországot fog eredményezni. A kormányfő szerint ennek a gazdasági semlegesség az egyik legerősebb megtámasztója.

Arról is beszélt, hogy szerintük ha a másik jövő nyer, annak vége egy alárendelt Magyarország lesz, mert mind mondta egyrészt „meg vannak véve kilóra a pasasok”, másrészt a kormányfő szerint amit ezek az emberek mondanak, az nem a semleges gazdaság, nem a függetlenség, hanem a betagozódás valamilyen blokkba.

Szerintem a jobboldal legnagyobb értéke és felbecsülhetetlen előnye a baloldallal szemben, az a hűség – hangoztatta a miniszterelnök. A kormányfő szerint a magyar emberek tudják, hogy a kormányra mindig lehet számítani, és mint mondta, ők nem futnak el és nem keresnek külön utakat, itt fognak maradni, mert ez a küldetésük, és a küldetés teljesítésének előfeltétele a választási győzelem. „Szerénység, alázat, munka” – tette hozzá Orbán Viktor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 08:32
×
×
×
×