eur:
393.27
usd:
352.75
bux:
73317.44
2024. augusztus 28. szerda Ágoston
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Nyitókép: SoCalShooter/Getty Images

Kamion és utánfutós autó karambolozott az M43-ason

Kamion és személygépkocsi ütközött össze az M43-as autópálya 54-es kilométerénél, Csanádpalota térségében, a határ felé vezető irányban szerda reggel.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a kamion egy utánfutóján két autót és egy quadot szállító gépkocsival ütközött össze, a kamion az árokba borult, a személyautó utánfutója felborult.

A makói hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik a műszaki mentést, amelyhez szegedi és orosházi hivatásos egységek is elindultak.

A mentés idejére a külső és a leálló sávot lezárták.

Címlapról ajánljuk
Szabó László: 68 aranyéremért utazunk Párizsba – kezdődik a paralimpia

Szabó László: 68 aranyéremért utazunk Párizsba – kezdődik a paralimpia

Tizenhét nappal a párizsi olimpia záróünnepsége után szerdán elkezdődnek a paralimpiai játékok a francia fővárosban. Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke az InfoRádióban elmondta: azt várja a magyar sportolóktól, hogy őrizzék meg a helyüket a világ élvonalában, és Tokióhoz hasonlóan szerepeljenek az éremtáblázaton, illetve a nemzetek pontversenyében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.28. szerda, 18:00
Balogh Tamás
a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×