eur:
394.74
usd:
365.43
bux:
73805.45
2024. július 30. kedd Judit, Xénia
Combino villamos a 4-es és a 6-os villamos vonalán a Ferenc körút és az Üllői út kereszteződésénél 2020. június 11-én. A nyáron a Petőfi híd budai hídfője és a Karinthy Frigyes út között újítják fel a 4-es és a 6-os villamos pályáját, a felújítási munkálatok június 11-től augusztus 5-ig tartanak.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Kellemetlen változás jön Budapest legforgalmasabb villamosvonalán

Július 13-tól három héten át pályakarbantartást végeznek a 4-es és 6-os vonalán a Blaha Lujza tér, a Podmaniczky utca és a Margit híd térségében, ezért változik a nagykörúti villamosok közlekedése - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Azt írták, a munkálatok első ütemében - július 13-tól, szombattól július 20., szombat hajnalig - pótlóbusz közlekedik az Oktogon és a Harminckettesek tere között: a Nyugati pályaudvar és a Corvin-negyed között utazóknak az M3-as metrót, a Széll Kálmán tér környékéről és a H5-ös HÉV-en utazóknak a belváros elérésére az M2-es metrót, Óbuda irányából pedig a 19-es és a 41-es villamosokat ajánlják az M2-es metróra való átszállással.

Július 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap a villamosok csak a dél-budai végállomásuk és a Harminckettesek tere között közlekednek, a Széll Kálmán tér és a Harminckettesek tere között pótlóbusz jár. Július 22-től, hétfőtől augusztus 4-ig, vasárnapig a 4-es, 6-os villamos vonalán további pályakarbantartási munkálatok is zajlanak, az időszak forgalmi rendjéről a BKK később ad tájékoztatást.

A július 12-ről 13-ra, péntekről szombatra virradó éjszakától az augusztus 4-ről 5-re, vasárnapról hétfőre virradó éjszakáig minden éjjel a 6-os villamos helyett a vonal teljes hosszán 6-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik; a 931-es autóbusz Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

Az utazás megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazást ajánlja a BKK.

Címlapról ajánljuk

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×