eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Nyitókép: Facebook/MH 47. Bázisrepülőtér

Légi bemutató és kényszerleszállás: izgalmas hétvégéje volt Besenyei Péternek - videók, képek

Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőterének a katonai feladatokon kívül az is dolga, hogy bajba jutott repülőkön segítsen, most is ez történt.

Az eset még a hétvégén történt. Az nem derült ki a beszámolóból, hogy mi okozta a problémát, de Besenyei Péter műrepülő világbajnok jól van és (ránézésre) a repülőgépében sem esett kár.

Szombaton egyébként a Szombathelyi Repülőnapon tartott bemutatót Besenyei Péter, a beszámolók szerint minden rendben ment a program során. "A Red Bull Air Race keresztapja úgy cikázott a járművel a levegőben fel és le, hogy az ember alig hitt a szemének – még néhány pillanatra meg is állt az ütő a résztvevőkben, amikor egy zuhanórepülést prezentált Besenyei. A landolás után vastaps fogadta a pilótát" - írta a vaol.hu. Hozzátették: egy "bátor" gólya a repülő körül cikázott a bemutató alatt, a madarat Besenyei elmondása szerint végig kerülgetnie kellett.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×