eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília
football referee in softlight green grass
Nyitókép: panumas nikomkai/Getty Images

Hátulról, ököllel vágta tarkón a kakaskodó focistát a szurkoló

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt pénzbüntetésre ítéltek egy férfit, aki Andornaktályán, egy futballmérkőzésen megütött egy játékost – közölte a Heves Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Konkoly Thege László tájékoztatása szerint az eset 2023. április 22-én, az Andornaktálya SE– Gyöngyöshalász SE vármegyei első osztályú labdarúgó mérkőzésen történt, ahol a hazai és a vendégcsapat egy-egy futballistája dulakodni kezdett. Az Andornaktálya játékosának édesapja a történtek láttán a nézőtérről a játéktérre rohant, ahol hátulról, ököllel tarkón ütötte a fiát lökdöső sportolót, majd kiszaladt a pályáról.

A szóvivő jelezte: a büntető törvénykönyv alapján szigorúbb megítélés alá esik a köznyugalmat megzavaró garázdaság, amennyiben azt nyilvános rendezvényen követik el. Ezért a bíróság – az Egri Járási Ügyészség indítványával egyetértve – 330 000 forint pénzbüntetést szabott ki a férfira, továbbá egy évre eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyrendszerében megrendezett sportesemények látogatásától.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×