eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Mediátorral rendezné Szalai Ádám a verekedési ügyét

Lezárta a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Szalai Ádám 2022. decemberi verekedési ügyében. A korábban jogos védelemre hivatkozó volt válogatott futballista végül beismerte a bűnösségét, és azt mondta, megijedt, félreértette a helyzetet, és túlreagálta a történteket.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője elmondta, hogy a rendőrség befejezte a nyomozást, és előterjesztést tett az érdemi ügyészségi döntés meghozatalára. A döntés meghozatala folyamatban van − írja a 24.hu.

A focista 2022. december 29-én került konfliktusba egy társasággal. Egy 21 éves fiatal a Bazilikánál sétált a barátaival, amikor megkért valakit, hogy készítsen fotót róluk. Nem tudták, hogy ő Szalai Ádám testvére. A fiatal meglepődött, amikor visszautasították a kérését, és trágár hangnemben visszakérdezett: „Miért nem, te f∗fej?!” A hangoskodásra odament a labdarúgó, és a fiatalember elmondása szerint talppal mellkason rúgta, majd belerúgott akkor is, amikor már a földön feküdt.

Szalai a történtek után azt mondta, hogy az öccsével volt egy találkozón, amikor azt látta, hogy négy részeg fiatal körbeveszi a testvérét, és mivel azt hitte, hogy meg akarják verni az öccsét, egy rúgással eltávolította az üvöltöző fiatalt, azt azonban cáfolta, hogy a földön fekvő férfiba is belerúgott.

Szalait előbb garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg, de a rendőrség 2023. júniusban súlyosított a minősítésen, és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsította meg a volt focistát.

Alap úgy tudja, hogy Szalai a beismerést követően azt szeretné elérni a védőjével, hogy mediátor segítségével tudja rendezni a konfliktust az áldozatával, és az ügyészség vádemelés helyett közvetítői eljárásra utalja az ügyet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×