eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 26. vasárnap Evelin, Fülöp
Selective soft focus
Nyitókép: Sergiy Trofimov Photography/Getty Images

Kegyetlen reggelünk lesz, ha autózni kell

A hétfő estig várható időjárás

Hajnalban sűrű köd is képződhet. Csapadék nem valószínű (az esélye kevesebb, mint 10%). A nyugati szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 fok körül alakul.

Napközben sütni fog a nap.

A köd fokozatosan mindenütt feloszlik.

Csapadék nem valószínű (az esélye kevesebb, mint 10%). A nyugati szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 fok körül alakul.

Kedden már nagyrészt borult lesz az ég, csak kevés helyen süthet ki a nap, de számottevő csapadék továbbra sem várható. Szerdától mozgalmasabbá válik időjárásunk, előbb egy gyenge széteső hidegfront, majd egy melegfront hozhat kevés vegyes csapadékot. A hőmérséklet jelentősen nem változik.

Címlapról ajánljuk
Csorbai Attila: elég a kettős mércéből a baromfipiacon!

Csorbai Attila: elég a kettős mércéből a baromfipiacon!

Több baromfitermék sem felel meg az uniós követelményrendszernek, miközben állatjóléti, környezetvédelmi és élelmiszer-biztonsági szempontok alapján sem ugyanazok az elvárások az importárukkal szemben – mondta az InfoRádióban a Baromfi Termék Tanács elnöke.

Nem segített a beismerés az újpesti brutális gyilkosság ügyében

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója elrendelte annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint előbb megölte a szüleit, majd amikor a rendőrök emiatt vele szemben intézkedést foganatosítottak, az egyik rendőrt is mellkason akarta szúrni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×