eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Összeroncsolódott személyautó a Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton, ahol meghalt a gépkocsi sofőrje, aki járművével fának ütközött 2023. november 22-én. A megyei hírportál, a baon.hu úgy tudja, hogy az autót egy várandós nő vezette. Gyermekét császármetszéssel segítették a világra, majd kórházba vitték.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Császármetszéssel mentették a balesetben meghalt kismama gyermekét, de ő sem élte túl

Hatamas bravúrt hajtottak végre a kecskeméti mentők. Egy balesetben megsérült kismama még meg nem született csecsemőjét sikerült megmenteni.

A halálos baleset még szerdán történt Kecskeméten. A baon.hu most arról számol be, hogy a balesetben a sofőr életét vesztette. A helyszínelés során pedig kiderült, hogy a biztonsági öv a nő mögött volt bekötve.

A helyszíni fotókon feltűnt egy koraszülöttmentő is. A lap megtudta: a mentők „emberfeletti küzdelmet folytattak” egy csecsemő életéért, a baleset áldozata ugyanis várandós volt.

Kecskemét, 2023. november 22.
Mentőautók a Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton, ahol meghalt egy gépkocsi sofőrje, aki járművével fának ütközött 2023. november 22-én. A megyei hírportál, a baon.hu úgy tudja, hogy az autót egy várandós nő vezette. Gyermekét császármetszéssel segítették a világra, majd kórházba vitték.
MTI/Donka Ferenc
Kecskemét, 2023. november 22. Mentőautók a Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton, ahol meghalt egy gépkocsi sofőrje, aki járművével fának ütközött 2023. november 22-én. A megyei hírportál, a baon.hu úgy tudja, hogy az autót egy várandós nő vezette. Gyermekét császármetszéssel segítették a világra, majd kórházba vitték. MTI/Donka Ferenc

A baleset után a kismamát már nem tudták megmenteni, de az idő közben riasztott koraszülöttmentők azonnali döntést tudtak hozni:

helyszíni császármetszést végeztek.

A beavatkozás sikeres volt, ám úgy tudni, a csecsemőt is újra kellett éleszteni a helyszínen. Az emberfeletti küzdelemnek köszönhetően végül a csecsemőt stabil keringéssel szállították kórházba.

Frissítés!

A Blikk azt írja, hogy a kórházban meghalt a kisbaba is.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×