eur:
389.69
usd:
364.29
bux:
68100.84
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Details with the red and blue lights siren on top of a police car
Nyitókép: CatEyePerspective/Getty Images

Egy sávon már lehet közlekedni az M0-on, de még mindig hatalmas a dugó

A műszaki mentés még órákig eltarthat a rendőrségi közlés szerint.

Három kamion ütközött 2023. november 14-én délelőtt az M0 autóút Szeged felé vezető oldalán. Az egyik járműszerelvényből nátrium hidroxid ömlött a pályatestre, a mentesítés folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés még órákig eltart - közölte a rendőrség, amely

megállította a forgalmat.

A baleset a 10-es kilométernél történt. A nézelődők miatt az autóút másik oldalának forgalma is lassul - írta az Útinform.

A katasztrófavédelem azt írta, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, ahova a fővárosi tűzoltók vonultak ki. A beszámolójukban két kamion és két teherautó ütközése szerepel.

A Budapestkörnyéke úgy tudja, egy nő sérült meg.

Frissítés: 14 órakor, csakúgy, mint két órája, a torlódás már az M1-es autópályáig tart, 8 kilométeres, annak ellenére, hogy időközben a 10-es kilométernél egy sávon megindult a forgalom.

A torlódás hossza 13.15-kor (Google Térkép)
A torlódás hossza 13.15-kor (Google Térkép)

Friss terelési hírek: A műszaki mentés hosszú ideig elhúzódhat, a torlódás meghaladta a 8 km-t, a torlódás már az M1-es autópályáig visszanyúlik. A rendőrség a forgalmat a 7-es főútra tereli, aki teheti és az M7-es autópályán a Balaton felől érkezik, annak érdemes az M6-os autópályára áttérni, akár már Székesfehérvárnál is a 62-es főút igénybevételével, de legkésőbb Érdnél mindenképpen térjenek le.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×