eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Katonák egy ARV harcjármű vontató előtt a NATO-erők részvételével megrendezett Adaptive Hussars 23 többnemzeti országos gyakorlat megnyitóján a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanyában 2023. november 7-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Átcsoportosítják a NATO-csapatokat Magyarországon

Megkezdődött a NATO-harccsoport személyi állományának és technikai eszközeinek átcsoportosítása a keleti országrészbe az Adaptive Hussars 2023 többnemzeti országos hadgyakorlaton.

A Honvéd Vezérkar hétfőn a honvedelem.hu oldalon közölte, az MH Ludovika Zászlóalj másodéves, valamint végzős hallgatói érkezésüket követően rövid tájékoztatást kaptak a harccsoport tevékenységéről, feladatairól, majd felkészítést kaptak az újmajori tábor őrzés-védelmi rendszeréről.

A hallgatók a következő néhány napban aktívan részt vesznek az őrzés-védelmi feladatokban

- tették hozzá.

A harccsoport harckocsi százada, kihasználva a gyakorlótér adta lehetőségeket, folytatta a század szintű "összekovácsolási" feladatait a központi gyakorlótér számukra kijelölt részén - írták.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×