eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook/ MÁV - START Zrt.

Ezúttal az őszi levélhullás hátráltatta a MÁV-ot

A sínekre hullott levélmennyiség okozott fennakadást.

Kedd reggel hosszabb menetidővel közlekednek az S750-es vonatok a Vác–Diósjenő–Balassagyarmat vonalon, mert a nagy mennyiségben lehullott, és a vasúti pályára került faleveleken a vonatok csak a megszokottnál lassabban tudnak közlekedni - tette közzé a MÁV kedden a Facebookon.

A poszt felhívta az utasok figyelmét, hogy a reggel fél nyolc után Vácról Balassagyarmatra induló vonat indulásánál 60-70 perc késéssel számoltak,

ami meg is történt, ugyanis a menetrend szerint 9:37 helyett 10:46-kor érkezett be. A vonat eredeti indulási idejében mentesítő busz indult Vácról Kisvácig.

Jelezték ezen kívül, hogy a Vácról 8:38-kor Diósjenőre induló S750-es vonat utasai a 60-70 perces késéssel közlekedő, eredetileg 7:38-kor induló vonattal utazhattak, a Diósjenőről 9:33-kor Vácra induló S750-es vonat pedig nem közlekedett.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×