eur:
389.33
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Balczó Barnabás, a Magyar Posta elnök-vezérigazgatója csomagot vesz át a Magyar Posta egyedi matricázással díszített 500. csomagautomatájából az átadásán a budapesti Etele Plázában 2023. október 11-én. Ezen a napon nyílik meg a Magyar Posta 100. új típusú postapartnere is Csökölyön, így összességében - a postákat, mobilpostákat és a folyamatosan bővülő postapartner hálózatot együttvéve - már 3200 helyen szolgálja ki ügyfeleit a Posta.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Már fél ezer új masinánál tart a Magyar Posta

A XI. kerületi Etele Plázában átadták a Magyar Posta Zrt. 500. Csomagautomatáját. Balczó Barnabás, a társaság elnök-vezérigazgatója kiemelte, a Covid-járvány óta eltelt időszak megmutatta, hogy az ügyfelek egyre gyakrabban keresik az ilyen átvételi pontokat.

A Magyar Posta az 500. csomagautomatáját helyezte üzembe az Etele Plázában, ugyanekkor a nagyvállalat a századik postapartnerségét is ünnepli.

Mint a társaság elnök-vezérigazgatója az InfoRádiónak elmondta, a csomagautomata a posta "MPL-szolgáltatásához tartozik", a postapartnerprogram pedig részben logisztikai, részben az egyetemes szolgáltatásokhoz tartozik, egy Kaposvár melletti, ezer fős település vezetőjével csapnak egymás kezébe Csökölyön.

Az automaták helyszíneit úgy választják ki, hogy a pont 0-24 órában hozzáférhető legyen, illetve forgalmas csomópontokkal vagy egyéb ügyintézési helyszínnel essenek egybe:

  • nagyobb élelmiszerláncok botjainak parkolói
  • közlekedési csomópontok
  • kistelepülési központok.

"A Covidnak is köszönhetően a nem személyes csomagátvétel egyre nagyobb utat tört magának, ezt ismerte fel az egész logisztikai piac nem csak Magyarországon. A másik szempont, hogy ezek az automaták egész nap hozzáférhetőek, és ez egy olyan lehetőséget teremt az állampolgároknak, hogy bármikor hozzáférhetnek a csomagjukhoz" - mutatott rá Balczó Barnabás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×