eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: termalfurdo.hu

Újabb kedvelt termálfürdő döntött a bezárás mellett

A Csongrád-Csanád megyei termálfürdő öt hétre bezár, de a miskolctapolcai barlangfürdőben is leállás kezdődik, és a tiszaörsi és a szegedi Anna fürdő sem fogad vendégeket egészen márciusig.

Bő egy hónapig zárva lesz az egyik Csongrád-Csanád megyei gyógyfürdő – írja a termalonline.hu. A csongrádi gyógyfürdő január 9-től február 10-ig, öt héten át nem fogad vendégeket. Decemberben a megnyitásának hetedik évfordulóját még egy nagyszabású programsorozattal ünnepelte a fürdő, most mégis szünetre kényszerítik az emelkedő energiaárak.

Nem ez volt az egyetlen hasonló bejelentés a napokban, hiszen a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő szintén hétfőtől lesz zárva karbantartás és részleges felújítási munkák miatt. Legjobb esetben február 3-án, legrosszabb esetben március végén nyit újra.

Hamarosan a miskolctapolcai Barlangfürdőben is karbantartási leállás kezdődik. Ezenkívül 2023 első napján még kinyitott a Tiszaörsi Termálfürdő, de január 2-tól átmenetileg zárva tart, a szegedi Anna Fürdő pedig december 19. és március 3. között tart zárva, de a gyógyászati részlegük ebben az időszakban is üzemel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×