INFORÁDIÓ
2022. május 18. szerda
Alexandra, Erik

az ördög ügyvédje

borkai zsolt

fővárosi főügyészség

nyomozás

Hátralépett az ördög ügyvédje

Hátralépett "az ördög ügyvédje"

Infostart

És elmondta a véleményét Dániel Péterről is.

Nem igazán látszik tisztulni a kép "az ördög ügyvédje" nével elhíresült személy kilétét illetően, aki a 2019-es választások előtt kirobbantotta Borkai Zsolt volt győri polgármester szexbotrányát.

Kedden számolt be róla a Fővárosi Főügyészség, hogy a nyomozó hatóság folytatólagosan kihallgatta Czeglédy Csabát és megváltoztatta vele szemben a gyanúsítást, mert úgy vélik, az ügy tárgyát képező bűncselekménynek nem bűnsegédje, hanem tettese. "A jogász végzettségű gyanúsított hozta nyilvánosságra az ügy tárgyát képező kompromittáló videófelvételt, amely különleges személyes adatokat tartalmazott, és amelynek nyilvánosságra kerülése a felvételen szereplő személyeknek jelentős érdeksérelmet okozott" - írták.

A DK politikusa tagadta, hogy ő lenne "az ördög ügyvédje".

Másnap délután az ördög ügyvédje újabb bejegyzéssel jelentkezett a Facebookon, amiben azt írta Polt Péternek üzenve, hogy "nem talált".

Pénteken Dániel Péter Izraelben élő magyar ügyvéd közölte, ő "az ördög ügyvédje". A DK-hoz közel álló férfi névvel-arccal jelentkezett be a pozícióért.

Erre válaszul az ördög ügyvédje a Facebook-oldalán a Polt Péternek szóló bejegyzés alatt azt írta, "Most egy ideig megint nem leszek. Az adatok, információk gyűjtése tovább folyik. Dániel Péter pedig csak egy vásári komédiás."

("Az ördög ügyvédje", valamint a Borkai Zsolt elleni zsarolás ügyét korábban különválasztották a nyomozók - az előbbinél a fentiek a fejlemények, az utóbbinál már a vádemelés közeledhet.)

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018