eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Elhunyt Berke Barna

Az Igazságügyi Minisztérium tudatja, hogy elhunyt Berke Barna, az Európai Unió Törvényszékének bírája, az Igazságügyi Minisztérium egykori államtitkára.

Berke Barna a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett jogászként 1990-ben, majd a Stockholmi Egyetemen 1995-ben Master of Laws fokozatot szerzett. Ügyvéd, majd jogi tanácsadó az Országgyűlésnél Magyarország európai uniós csatlakozása során.

Tanácsadóként dolgozott évekig az Alkotmánybíróság elnöke mellett is, a Gazdasági Versenyhivatal elnökhelyettese, majd a Versenytanács elnöke lett, emellett választottbíróként is tevékenykedett a Pénz- és Tőkepiaci Állandó Választottbíróságon. Az alma materbe oktatóként tért vissza.

Az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkáraként tevékenykedett 2016-ig, amikor is az Európai Unió Törvényszéke bírájának választották.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×