eur:
392.41
usd:
365.54
bux:
66758.21
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Bp-i Autósok Közössége/YouTube

Az egyik sofőr új sávot nyitott magának, a másik fénysebességre kapcsolt – videó

Két hajmeresztő közlekedési manőver egy videóban.

A Bpiautsok.hu olvasóik által beküldött első felvételen az látható, hogy egy audis sofőr türelemtelensége odáig fajul, hogy a Margit hídon érvényben lévő KRESZ-t átértelmezve egy új sávot nyit magának. „Nagyon sietős dolga lehetett az úriembernek, úgyhogy csinált magának egy új sávot. A mögöttem jövő fordos éppen előzni készült, ha nem veszi észre, nagy baj lehetett volna belőle” – jegyezte meg a videó készítője.

A második manővert Soroksáron kapták lencsevégre lakott területen: a „fénysebességgel” közlekedő autós még a fedélzeti kamerán is derekasan kifogott, tekintve, hogy annak típusát nehéz megállapítani. A Bpiautok.hu ugyanakkor megjegyzi: akad olyanra példa, hogy hasonló felvétel alapján indul eljárás egy térfigyelő kamera segítségével.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×