eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Megszólalt Kubatov Gábor az FTC-botrány ügyében

Megszólalt Kubatov Gábor az FTC-botrány ügyében

A Ferencváros elnöke megvárja a rendőrségi vizsgálat eredményét, elfogadja, hogy büntetés jár az esetért, de szerinte ötven ember ostobasága miatt nem szenvedhet öt-, tíz- vagy húszezer másik.

Kubatov Gábort, az FTC elnökét a 444.hu kérdezte egy solymári lakossági fórum előtt a Groupama Arénában még november 4-én történt verekedésről és késelésről. A klubelnök éppen a mérkőzés előtt jelentette be, hogy a vénaszkenneres azonosítás miatt a Fradi meccseit több mint három éve bojkottáló szurkolói csoportok visszatérnek a lelátóra, de rögtön az első mérkőzésen verekedés tört ki, és többen súlyosan megsérültek.

Kubatov Gábor arról nem  kart beszélni, átverték-e a szurkolók, meg akarja várni a rendőrségi vizsgálatok végét, és csak utána értékelik a helyzetet, és hoznak döntéseket.

"A szurkolótáborok vezetőivel beszéltünk, ők azt mondták, béke lesz a stadionban, ezt mondták a sajtótájékoztatón is" - ismételte meg az elnök, és a kérdésre, hogy változtatnak-e a szurkolókkal kötött megállapodáson a történtek miatt, nehéz a döntés, mert "ötven ostoba embernek a magatartása miatt nem lehet húszezer boldogságát tönkretenni".

"Nagy munkában vagyunk, ötven embert kell beazonosítani, ötven olyan embert, aki maszkokkal eltakarta az arcát, aki ruhát hozott, átöltözött a tömegben, tehát

egy krimi zajlik a szemünk láttára"

- mondta Kubatov Gábor. Azt is megerősítette, hogy fellebbeznek az MLSZ fegyelmi döntése ellen (hárommillió forintos pénzbüntetést szabott ki a testület, és három mérkőzésre bezáratta az egyik kapu mögötti szektorokat), mert szerinte ötven ember ostobasága miatt nem szenvedhet öt-, tíz- vagy húszezer ember.

"Az MLSZ álláspontja is érthető, mégiscsak skandalum, hogy ilyesmi történik egy stadionban, ezért nekik is ki kell szabniuk büntetést, és ezt nekünk el kell viselni. Valamilyen büntetést kell kapnunk ezért, és ezt én készséggel el is fogadom" - mondta Kubatov Gábor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×