eur:
392.56
usd:
365.64
bux:
66829.23
2024. április 26. péntek Ervin

A Barcelona kiütötte a Juventust, parádésan kezdett a PSG, az MU, a Chelsea és a Bayern is

A Barcelona, Messi vezérletével kiütötte a Juventust. Huszonnyolc gól esett az első nyolc BL-találkozón.

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 0-1: Az elefántcsontparti Seydou Doumbia szerezte az idei csoportkör első gólját Görögországban. Találatával vezetnek a potugálok.  

CHELSEA–QARABAG 1-0: Hamar szertefoszlott az azeriek reménye, hogy kibekkelhetik a meccsot a Stamford Bridge-en. Pedro lőtte a „kékek” vezető gólját. 

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 0-2:  Gelson Martins gólja tovább valószínűsíti, hogy a lisszaboni zöld-fehérek győzelemmel kezdik majd a csoportkört.

BAYERN MÜNCHEN–RSC ANDERLECHT 1-0: Ancelotti kicsit megnyugodhat, vezet a csapata a belgák ellen. Sven Kums, az Anderlecht védője szabálytalankodott a tizenhatoson belül Lewandowskival. Piros lapot kapott érte! A lengyel belőtte a büntetőt. 

BARCELONA–JUVENTUS 0-0: Messi kapuközeli szabadrúgása lepattant a sorfalról, Luis Suárez ismétlését Gianluigi Buffon bravúrral védte. Ez volt a Camp Nouban eddig a legnagyobb helyzet. 

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-1: Neymar góllal zárt egy kontrát, a PSG vezet a Hampden Parkban. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 2-0: Davide Zappacosta, az angol bajnok legújabb szerzeménye, óriási gólt lőtt. Lehet, hogy nem lövésnek szánta, de nagyon beakadt…

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-2:  Ohlala! Bár volt a skótoknak egyenlítési esélye, a párizsiak másik nagy vétele is letette a névjegyét. Kylian Mbappé góljával már kétgólos a vendégek előnye. 

BARCELONA–JUVENTUS 0-0: De Sciglio elképesztő hibája után Ousman Dembélé helyzetbe került, de a védője, Barzagli ki tudta előle rúgni a labdát. 

MANCHESTER UNITED–FC BASEL 1-0: Ashley Young előkészítése, illetve beadása után a hiheteltenül hatékony Marouane Fellaini befejelte a svájciak kapujába a labdát. 

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-3: Edinson Cavani kiharcolt egy tizenegyest, úgy illik, hogy ő is rúgja be. A nagy trió mindegyik tagja szerzett gólt. Nincs már MSN, ritkán áll össze a BBC, de itt a MCN.

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 0-3:  Aligha erre számítottak a pireuszi szurkolók. Egy félidő alatt -3, Bruno Fernandes is feliratkozott a gólszerzők közé. 

BARCELONA–JUVENTUS 1-0: Ousmane Dembélé szép lefordulásával indult az akció, de a lényeg Mesi labdavezetése, Luis Suárez pontos visszapassza, majd Messi tökéletes lövése volt. A Juve védelem nem volt határozott, de ez nem csökkenti az argentin érdemeit. A negyedik BL-mérkőzésén Messi szerzett gólt Buffon ellen, ellentétben az előző hárommal. A két csapat harmadik idei találkozóján, 225 perc után, megszületett az első Barcelona-gól. 

BARCELONA–JUVENTUS 1-0:  Messi nagyon közel járt a másodikhoz, lövése után a labda a bal kapufáról a vetődő Buffon fejére, majd onnan az alapvonalon túlra pattant. 

SL BENFICA–CSZKA MOSZKVA 1-0: Haris Seferovic megszerezte szokásos gólját, az elmúlt napokban három különböző sorozatban hét gól lőtt. Vezetnek a portugálok. 

MANCHESTER UNITED–FC BASEL 2-0: Romelu Lukaku (Daley Blind beadása után) két lábbal a földön állva a kapuba fejelt. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 3-0: Spanyol gól a Stamford Bridge-en, Cesc Fabregas előkészítése után Cesar Azpilicueta bólintott az azeriek kapujába. 

BARCELONA–JUVENTUS 2-0: Dybala kihagyott helyzetére előbb egy kihagyott lehetőségel, majd egy gólall válaszolt a Barcleona. Ismét Messi volt a főszereplő, ezúttal jobbról tört be a tizenhatoson belülre. Labdáját Sturaro csak gyengén és középre tudta kirúgni, Rakitic pedig lezárta az akciót, 2-0. 

SL BENFICA–CSZKA MOSZKVA 1-1: Némi meglepetésre az oroszok kiegyenlítettek a brazil Vitinho tizenegyesével. 

BAYERN MÜNCHEN–ANDERLECHT 2-0: Thiago Alcantara, Kimmich előkészítése végén, látványos támadást fejezett be góllal a tíz fővel játszó Anderlecht ellen. 

BARCELONA–JUVENTUS 3-0: Lionel Messi a BL mostani idényének első kétgólosa. Ezúttal Alex Sandrót verte meg, esélyt sem adva Buffonnak. 

SL BENFICA–CSZKA MOSZKVA 1-2:  Timur Zsamaletgyinovnak hívják a moszkvai (egykori) katonacsapat gólszerzőjét. Mindössze 20 éves. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 4-0: A negyedik londoni gólt a negyedik játékos lőtte. A nyáron a Monacótól érkezett Tiemoue Bakayoko is bevette az azeriek hálóját. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 5-0: Az azeriekre nem vár könnyű ősz a ligában. Öt kapott gólnál tartanak, Michy Batshuayi is feliratkozott a gólszerzők közé. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 6-0: A belga Batshuayi is a második gólját szerezte. Egy lista, amelyen együtt áll Lionel Messivel.

MANCHESTER UNITED–FC BASEL 3-0: Marcus Rashford igazán fölényessé tett a vörös ördögök győzemét. 

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-4: Lustig öngóljával növelte előnyét a PSG.

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-5: Edinson Cavani a nap harmadik kétgólosa. 

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 1-3: Felipe Pardo szépített. A gól egyetlen értelme, néhány eurókötegen kívül, hogy immár van a Benficán kívül még egy vesztes, amelyik szerzett gólt.

BAYERN MÜNCHEN–ANDERLECHT 3-0: Gólpassz után gól Joshua Kimmich neve mellett. A nyolc mecsen hat győztes is legalább három szerzett gólig jutott. 

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 2-3: Felipe Pardo lőtt még egyet, mi lett volna, ha nem a 89. percben kezdi…

A csoport: SL Benfica–CSZKA Moszkva 1-2, Manchester United–FC Basel 3-0.

B csoport: Bayern München–RSC Anderlecht 3-0, Celtic FC–Paris SG 0-5.

C csoport: Chelsea FC–Qarabag 6-0, AS Roma–Atlético Madrid 0-0.

D-csoport: FC Barcelona–Juventus 3-0, Olympiakosz–Sporting CP 2-3

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×