eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lochte visszatér

E hét végén Los Angelesben versenyez ismét Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó, akinek június végén járt le a riói olimpia után kapott tíz hónapos eltiltása.

A viadalt azon a dél-kaliforniai egyetemen rendezik, ahová Lochte a riói ötkarikás játékokat követően tette át a székhelyét Észak-Karolinából, és ahol azóta is készül. Az elmúlt időszakban csak egy áprilisi öregfiúk-viadalon indult, amelyre nem vonatkozott az eltiltása.

Lochte és három társa a tavaly nyári olimpia idején Rióban randalírozott:

megrongáltak egy benzinkutat, és összetűzésbe kerültek az alkalmazottakkal. A történteket követően viszont azt állította, hogy fegyveres rablótámadás érte őket. A videofelvételek alapján kiderült, hogy nem mondott igazat.

Lochte tíz, a másik három sportoló pedig egyformán négy hónapra szóló eltiltást kapott. Emellett Lochte elveszítette azt a 100 ezer dolláros jutalmat, amelyet a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként szerzett riói aranyéremért kapott volna, továbbá 20 óra közhasznú munkára is kötelezték.

Lochte - akinek június 8-án született meg Caiden nevű kisfia - egy hónappal ezelőtt elmondta: nagyon nehéz időszakon van túl, amelynek során a visszavonulásra és az öngyilkosságra is gondolt, viszont immár kellő motivációt is érez magában, hogy kiharcolja a részvételt a 2020-as, tokiói olimpiára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×