eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Szabálytalan volt a padló a Ferencváros lipcsei meccsén

Szabálytalan volt a padló a Ferencváros lipcsei csoportmérkőzésén a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ezért az európai szövetség (EHF) csütörtökön megbüntette a német klubot.

Az EHF honlapján olvasható indoklás szerint a HC Leipzig a novemberi találkozón nem a Gerflor sportpadlót használta, csupán kékre és feketére festette a parkettát - amely így kinézetre teljesen megegyezett a BL-ben kötelező borítással -, ezzel megsértette az elitsorozat szabályzatát.

A német klubnak 7500 eurós (2,3 millió forint) büntetést kellene fizetnie, de az összeg felét kétéves próbaidőre felfüggesztették, és a lipcseieknek hét napon belül fellebbezésre is van lehetőségük.

A november 6-án rendezett mérkőzést az FTC-Rail Cargo Hungaria 30-17-re megnyerte, és a B csoport második helyéről jutott a középdöntőbe. A HC Leipzig a kvartett utolsó helyen zárt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×