eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A tizenhatodik tizenegyes hozta meg az Atlético továbbjutását

210 percnyi gól nélküli játék után az Atlético Madrid tizenegyespárbajban ejtette ki a PSV-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Tizennégy sikeres lövés után Narsingh hibázott. Ugyancsak továbbjutott a Manchester City.

Az Atlético kezdőcsapata: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Saul Niguez, Gabi, Augusto, Koke - Ferreira -Carrasco, Griezmann. A PSV: Zoet - Bruma, Isimat-Mirin, Moreno - Arias, Willems - Pröpper, Guardado, van Ginkel - L. de Jong, Locadia. Az első mérkőzés nem hozott gólt. 

A Manchester City: Hart - Zabaleta, Kompany, Otamendi, Clichy - Fernando, Fernandinho - Jesus Navas, Yaya Touré, Silva - Agüero. A szinte lehetetlen helyzetből, 3-1-es hátrányból kezdő Dinamo Kijev: Sovkovszkij - Vida, Hacseridi, Dragovic, Antunes - Miguel Veloso - Jarmolenko, Garmas, Bujalszkij, Huszev - Teodorczyk.
MADRID: Mezőnyjátékkal telt el az első tíz perc, helyzet nem volt. A PSV semmit sem kockáztat, de az Atlético is óvatos, egy kapott gól bajba sodorhatná. 
MANCHESTER: Vincent Kompany megsérült, a City öt perc után cserélni kényszerült. 
MADRID: Griezmann előtt adódott az első nagy helyzet, Zoet - ahogyan az első mérkőzésen is többször - jól mozdult ki a kapubó
MADRID: A kapus ismét jól vetődött ki Koke belőtt labdájára. 
MADRID: Helyzete volt a PSV-nek, de Oblak épen olyan kiválóan vetődött ki, mint kollégája. 
MANCHESTER: A City nem játszik jól, de megnyugtató az előnye. A Dinamónak pedig nem futja többre. 
SZÜNET mind a két találkozón, kétszer 45 perc alatt egyetlen gól sem esett. 
FOLYTATÓDNAK a találkozók. 
MADRIDBAN óriási helyzet maradt ki, Locadia lövése a kapufáról jött ki, majd Luuk de Jong nem tudta a kapuba juttatni a labdát. 
MADRIDBAN Filipe Luis erős lövését Zoet kiöklözte.
MANCHESTER: Éledezik a City, Agüero és Yaya Touré is veszélyes. 
MADRID: Zoet és a kapufa "együtt" hárította Fernando Torres kísérletét. 
MANCHESTER: Továbbra sincsen gól az Itthadban, ott már eldőlt minden. 
MADRID: 180 perc után 0-0 az Atlético-PSv találkozó. Hasonlóra nem volt még példa a BL egyenes kieséses szakaszában. 
MANCHESTER: Véget ért az angliai találkozó, 0-0, a Man City 3-1-es összítéssel továbbjutott. 
MADRID: Megkezdődött a hosszabbítás. 
Az első 15 perc utolsó másfél perce alakult csak izgalmasan, elsősorban Saúl Niguez kiváló cselei miatt. Előkészítései után Griezmann feladta a labdát a kapusnak, majd Gabri a kapu fölé lőtte a szabadrúgást. 
Letelt a hosszabítás második része is, az Atlético egyetlen helyzetet sem tudott kialakítani. 
Következnek a tizenegyesek. 
Van Ginkel (PSV) 0-1
Guardado (PSV) 1-2
Pröpper (PSV) 2-3
Brouma (PSV) 3-4
Moreno (PSV) 5-4
Lestienne (PSV) 5-6
Arias (PSV) 6-7
Narsingh (PSV) 7-7 - kihagyta

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×