eur:
392.13
usd:
366.54
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Nincsenek jó hírek Schumacher állapotáról

Luca di Montezemolónak, a Forma-1-es Ferrari korábbi elnökének nincsenek jó hírei a hétszeres világbajnok német Michael Schumacherről, aki a több mint két évvel ezelőtti síbalesetében súlyos fejsérüléseket szenvedett.

"Vannak híreim, de sajnos ezek nem jók" - nyilatkozta csütörtökön Montezemolo, aki további részleteket nem árult el.

"Furcsa az élet. Fantasztikus versenyző volt, és csak egyetlen komoly balesete volt a Ferrarival" - tette hozzá az olasz üzletember, utalva a 47 éves korábbi pilóta 1999-es silverstone-i bukására, amelyet egy lábtöréssel megúszott.

Schumacher menedzsere, Sabine Kehm a Reuters hírügynökségnek nem kívánt reagálni Montezemolo kijelentéseire.

A legendás német versenyző 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Sokáig mesterséges kómában tartották, majd fokozatosan felébresztették, néhány hónapja pedig a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de kérdéses, hogy a rehabilitációs időszak meddig fog tartani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×