eur:
392.13
usd:
366.52
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna és Cseh László is bejutott a döntőbe

Mindkét magyar,Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is bejutott a döntőbe a 200 méteres női pillangóúszásban, előbbi a harmadik, utóbbi a hatodik legjobb időt úszta a barcelonai vizes világbajnokságon. Cseh László ugyancsak a harmadik legjobb idővel kvalifikálta magát a 200 m-es vegyes úszás fináléjába.

Hosszú az első középdöntőben szerepelt, az utolsó hosszon iramodott az amerikai Camille Adamsszel a kínai Li Zsi-ge nyomába. Sikerrel, mert Adams mögött a második lett, hét tizedet javítva délelőtti eredményén. Jakabos zsuzsa is óriásit hajrázott, az utolsó ötven méteren a hetedik helyről a harmadikra úszott fel. A holnapi nyolcas fináléban a magyar mellett két kínai és két spanyol úszónő is lesz.

A 200 méteres vegyes úszásban az első középdöntőt a japán Hagino nyerte meg a brazil Thiago Perreira előtt. A második középdöntőben Cseh László és Ryan Lochte csatázott az elsőségért. Laci az első ötven, azaz a pillangó után a negyedik volt, aztán háton megverte a mezőnyt, s az élen fordult. Lochte mellen erősített, egy másodperccel gyorsabban úszott, s átvette a vezetést. A gyorson már csak fürdött, akkor cseh megközelítette - de a lényeg, hogy mindketten nagyon biztosan jutottak a holnapi döntőbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×