eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Real Madrid öt gólt lőtt idegenben, a Milan nyert, a Juve nem

Jól szerepeltek a vendégcsapatok a labdarúgó Bajnokok Ligája első játéknapjának nyolc mérkőzésén. Mindössze két hazai együttes tudott csak nyerni, a Wolfsburg és a Chelsea. A Milan két, a Bayern három, a Real Madrid öt gólt is lőtt idegenben.

Az A csoportban az olasz bajnokságban még százszázalékos Juventus nem bírt a francia bajnok Bordeaux-val. Iaquinta a 63. percben szerzett gólját Plasil kiegyenlítette az utolsó negyedóra elején.

A Bayern simán nyert Izraelben, legalábbis az eredmény alapján. Van Buyten vezető gólja után a duplázó Müller az utolsó öt percben biztosította be a győzelmet.

A B csoportban a Manchester United a hétvégi bajnokin kiállított Paul Scholes góljával győzött Isztambulban a Besiktas ellen. A Wolfsburg a vártnál könnyebben nyert a CSZKA Moszkva ellen, a nap hőse, a brazil Grafite mesterhármast szerzett, az egyiket tizenegyesből. Az oroszok részéről Dzagojev szépített, 0-2-nél.

A C csoportban a Milan minden kétkedőre rácáfolva 2-1-re nyert Marseille-ben. A mérkőzés sztárja, Pippo Inzaghi két gólt is szerzett, az OM találatát Gabriel Heinze fejelte.

A Real Madrid az FC Zürich legyőzésével üzent a riválisoknak, nem a legjobb összeállításában is félelmetes. Cristiano Ronaldo, Raúl és Higuain is gólt szerzett az első félidőben. A második játékrészben a Zürich két perc alatt két góllal, Margairaz és Aegerter révén közelebb lépett, de az utolsó percek újra a spanyoloké voltak. Cristiano Ronaldo és Guti is gólt lőtt.

A D csoportban született a nap meglepetése, a ciprusi Apoel döntetlent bekkelt ki (0-0)az Atlético Madrid ellen. A Chelsea ,,bajnoki formában" játszott a BL-ben, 1-0-ra győzött a Porto ellen. A gólt Nicolas Anelka szerezte.

Eredmények:
A csoport
Juventus-Bordeaux 1-1
Maccabi Haifa-Bayern München 0-3
B csoport
Wolfsburg-CSZKA Moszkva 3-1
Besiktas-Manchester United 0-1
C csoport
Marseille-Milan 1-2
Zürich-Real Madrid 2-5
D csoport
Chelsea-Porto 1-0
Atlético Madrid-Apoel 0-0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×