eur:
388.96
usd:
363.6
bux:
68179.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Folytatódik a spanyol óriások versenyfutása

A címvédő és listavezető Barcelona a Mallorcát fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokságban, míg a Real Madrid a Santander vendége lesz. A két ősi riválist már csak két pont választja el egymástól a tabellán.

A Real Madridra nagyon nehéz mérkőzés vár, hiszen a Racing Santander kiváló formában van, hetek óta veretlen, és a Sevilla ellen is bizonyította, hogy mennyire masszív csapat.

Igaz ugyanakkor az is, hogy a Real ebben a szezonban kiválóan szerepel otthonától távol, az idegenbeli statisztika szerint a bajnokság legjobbja. Kérdés, elég lesz-e ez a Santander ellen.

A Barcelonára ennek éppen az ellenkezője igaz, a Nou Campban sokkal jobban szerepel, mint idegenben. A csapatnál az elmúlt napokban egy kisebb palotaforradalom játszódott le, a csapat másodedzője ugyanis azt mondta, hogy nagyobb fegyelmet kell követelni a sztárjátékosoktól.

Eusébio Sacristán szerint az edzői kar túl lazára engedte a gyeplőt, Ronaldinho és a többi sztárjátékos túl sokat megengedhetett magának. A szakember szerint véget kell vetni az edzések látogatásában megmutatkozó szabadságnak.

A Barcelona szempontjából már mindennél fontosabb a bajnokság, és a katalán csapat a mérkőzés egyértelmű esélyese. Érdekes, hogy játszhat-e Eto'o, aki éveken keresztül a Mallorcában futballozott, és jól ismeri a csapatot.

A forduló rangadóját vasárnap este rendezik, a Bajnokok Ligájából való kiesés miatt csalódott Valencia az UEFA-kupa elődöntőjébe jutott Sevillát fogadja.

A Valencia játékosai a keddi mérkőzés után valószínűleg fáradtak lesznek, de még inkább igaz lesz ez a csütörtökön pályára lépett, igen hektikus mérkőzést játszó Sevilla futballistáira. Utóbbi gárda esélyeit nem csak ez rontja, hanem az is, hogy a Mestallában nagyon jó a Valencia mérlege.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×