eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Huszti Szabolcs szögletből lőtt gólt

Szögletből szerzett gólt a Hannover futballistája, Huszti Szabolcs a labdarúgó Német Kupa első fordulójában. A végső győzelemre is esélynek tartott, BL-főtáblás Werder Bremen kiesett, akárcsak a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató Cottbus.

Csak hosszabbításban tudta biztosítani helyét a labdarúgó Német Kupa második fordulójában a Bayern München. A bajor gárda a St. Pauli otthonában túlórázott, miután hátrányba került, és a nyáron igazolt Lukas Podolski góljával csak egyenlíteni tudott a rendes játékidőben.

A kétszer 15 perces hosszabbítás rémálomszerűen kezdődött Felix Magath vezetőedző együttese számára: Luciót kiállította a játékvezető, a St. Pauli viszont egy öngóllal segítette a Bayern Münchent, amely így 2-1-re nyerni tudott.

Kínos búcsú

Nem volt ilyen szerencséje a Werder Bremennek. A brémaiak az 1-1-es döntetlen után 11-esekkel kikaptak a harmadik ligában szereplő Pirmasens csapatától.

Búcsúzott a Hamburg is, mivel hosszabbításban 4-3-ra veszített a Stuttgarter Kickersszel szemben.

Az első fordulóban fejezte be szereplését a Cottbus is a Német kupában. Az Essen elleni 1-0-ás kudarccal végződött meccsen Szélesi Zoltánt a 64. percben cserélte be edzője.

Huszti: egy hét, két fontos gól


A volt újpesti hátvédnél jóval eredményesebb hetet zárt Huszti Szabolcs. A ferencvárosi nevelésű középpályás szerdán értékesítette a saját maga által kiharcolt büntetőt a Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki selejtezőn, szombaton pedig a Dynamo Dresden elleni Német Kupa-meccsen volt eredményes. Ez utóbbi alkalommal ráadásul szögletből.

Huszti Szabolcs pontrúgása után úgy kötött ki a rövid felsőben a labda, hogy senki nem tudott hozzáérni a 3-2-re megnyert meccsen.

Hajnal Tamás együttese, a Kaiserslautern 2-0-ra győzött az FC Gera nevű gárda ellen. A magyar középpályás szerezte a Kaiserslautern második gólját.

A hétvége legbiztosabb sikerét a Schalke aratta. A gelsenkircheni együttes idegenben 9-1-re ütötte ki a Hansa Rostock második csapatát.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×