eur:
388.92
usd:
363.32
bux:
68167.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bozsik Péter nem gondolkodott el a távozáson

Nem gondolkodott el a lemondás lehetőségén Bozsik Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azután, hogy az együttes szombati Európa-bajnoki selejtezőjén 4-1-re kikapott Norvégiától a Szusza Ferenc Stadionban. A szakember az InfoRádiónak adott interjújában kiemelte, hogy bár nagyot csalódott a mutatott játék és a gyenge eredmény miatt, nem csak arra az egy meccsre kapta megbízását.

Bozsik Péter elismerte, hogy volt benne némi kétség a bosnyákok elleni 3-1-re megnyert meccs előtt, ő sem lehetett biztos abban, hogy csapata szerdán kiköszörüli a csorbát.

 

"A norvégok elleni sima vereség nem volt benne a pakliban. A barátságos meccseken sokkal több volt a pozitívum, így nem véletlenul sokkolta a közvéleményt a szombati 1-4" - mondta a tréner, aki szerint játékosai Zenicán bizonyították, hogy van bennük emberi és sportemberi tartás.

 

A szakember két öngóllal felérő találatnak minősítette a norvégok elleni meccs első két gólját, amelyektől gyakorlatilag szétesett a csapat játéka. Hozzátette, hogy rövid passzos, kombinatív játékról nem lehet beszélni, ha úgy remeg a futballisták lába, ahogy a Szusza Ferenc Stadionban.

 

Bozsik Péter hangsúlyozta, hogy örült a Bosznia-Hercegovina ellen nyújtott felszabadult, magabiztos játéknak, de továbbra is reális célokat kell kitűzni válogatottja elé.

 

"Eddig is mondtuk, hogy a kijutásra Görögország, Törökország és Norvégia is jóval esélyesebb. A világranglistán egyedül Málta van mögöttünk, így a hetes csoportban már a negyedik hely megszerzése is eredménynek számítana, de mindent elkövetünk a kisebb csoda érdekében" - jegyezte meg a tréner.

 

A magyar válogatott szakvezetője arról is beszélt, hogy az eddigi öt - irányításával lejátszott - meccsből négyen nem okozott csalódást az együttes, megmutatták futballistái, hogy milyen játékra képesek. Hozzátette, hogy a keret továbbra is együtt marad, legfeljebb 2-3 változásra lehet számítani.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×