eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Räikkönen nem motorhiba miatt esett ki

Norbert Haug, a Mercedes sportigazgatója a Kanadai Nagydíjon cáfolta a közhiedelmet, amely szerint a finn Kimi Räikkönen motorhiba miatt esett ki Monacóban.

A hercegségbeli futamon a McLaren pilótája sokáig a második helyen haladt, és a taktika alapján még a győzelemre is volt esélye, de az autó hőpajzsának meghibásodása miatt fel kellett adnia a küzdelmet.

A versenygépből kiáramló füst miatt sokan úgy vélték, hogy meghibásodott a motor az autóban, de Haug azt mondta, hogy ugyanazt az erőforrást használták a Brit Nagydíjon is Räikkönen McLarenjében.

A Mercedes sportigazgatója bízik abban, hogy néhány futamot idén is meg tud nyerni a wokingi csapat. Erre a finn pilótának most is lehet esélye, hiszen vasárnap a harmadik helyről rajtolhat Montrealban. A sikerhez Räikkönennek le kellene győznie a Renault két versenyzőjét, a címvédő spanyol Fernando Alonsót és az olasz Giancarlo Fisichellát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×