eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Vébé-kellékek a vibrátortól a kontaktlencséig

Szinte nincs olyan tárgy, amelyet ne lehetne beszerezni labdarúgó-világbajnoki kivitelben. A német szuvenírárusok nem ismernek lehetetlent.

A nemzeti színű kontaktlencse szinte már természetes, az viszont talán nem, hogy a mellékhelyiséget is teljesen meg lehet tölteni a vébé-mintás felszerelésekkel.

A fanatikus szurkolók a piszoárra apró kaput illeszthetnek, természetesen vb-vécépapír is kapható, amely jelenleg német és holland színekben kapható.

A szurkolók hazafiságukat az ágyban is megmutathatják a fekete-piros-arany színekben tündöklő óvszer révén.

Az egyik szexkellék-bolthálózat a közelmúltban Olli K. és Michael B. felirattal ellátott vibrátorokkal állt elő. Mikor Oliver Kahn és Michael Ballack perrel fenyegetett, sietve kivonták a vibrátorokat a forgalomból.

A "hazai játékos" és "játékvezető" nevű modellek azonban továbbra is kaphatók.

Levegő 5 euróért

A találkozókat tévén követők piros kordonszalaggal keríthetik el magukat a lakásban, melyen "Tilos az átjárás - mérkőzés folyamatban" írás figyelmezteti az arra tévedőket.

Szükség esetén sípból valamint piros és sárga lapból álló készlettel lehet otthonról véleményezni a bírói ítéleteket.

Akinek pedig nem jutott jegy, egy élelmes kereskedő jóvoltából akkor is beleszagolhat a vb légkörébe: 5 euróért bármelyik stadion levegőjéből vásárolhat egy üvegnyit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×