Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kiesett a címvédő Serena Williams

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A címvédő Serena Williams két játszmában kikapott Daniela Hantuchovától az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Szávay Ágnesék viszont már a nyolcaddöntőbe is bejutottak párosban.

A címvédő Serena Williams a harmadik fordulóban a szlovák Daniela Hantuchova ellen lépett pályára az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, és két játszmában, 6:1, 7:6-ra kikapott a 17. helyen kiemelt szlovák riválisától.

A többi esélyes közül az amerikai Lindasy Davenport az orosz Marija Kirilenkot győzte le 6:4, 4:6, 6:2 arányban, az orosz Marija Sarapova a horvát Jelena Kostanic ellen bizonyult jobbnak 6:0, 6:1-re, a belga Justine Henin-Hardenne pedig a francia Virginie Razzano ellen nyert 6:4, 6:1-re a harmadik körben.

A férfiaknál kiesett az argentin Gaston Gaudio, miután 6:3, 6:2, 5:7, 1:6, 6:4-re kikapott a francia Fabrice Santorótól. Gauidio honfitársa, David Nalbandian viszont továbbjutott a harmadik körből, mivel 2:6, 6:3, 6:2, 7:6-ra nyert a finn Jarkko Nieminen ellen.

Az amerikai Andy Roddick is továbblépett, mivel 6:1, 6:2, 6:2-re győzött a francia Julien Benneteau ellen. A spanyol David Ferrer 6:3, 6:3, 6:3-re nyert a horvát Mario Ancic ellen.

A Szávay Ágnes, Michaella Krajicek magyar, holland duó bejutott a párosverseny nyolcaddöntőjébe, miután 6:2, 6:7, 6:3-ra győzött a Nathalie Dechy, Tatiana Golovin francia kettős ellen.