eur:
392.16
usd:
366.56
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Vízpermettel hűtik a nagyszínpadot a Szigeten

Porlasztott vízpermettel hűtik a levegőt a Sziget fesztivál nagyszínpada előtti nézőtér felett - közölte Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke vasárnap az MTI-vel.

A Sziget szervezői - eddig még itthon nem látott módon - akár 5-10 fokkal is kellemesebb klímát teremtenek a nagyszínpad előtti nézőtéren, ahol mintegy 4000 négyzetméteren porlasztott vízpára hűti majd a levegőt a vasárnap kezdődő fesztiválon.

Ugyanígy a bejáratnál a sorban állókat is hűtött tér fogadja majd. A Szigeten a várható nagy meleg miatt több helyen vízpermet-kapukat állítanak fel, az utakat folyamatosan locsolják, az egészségügyi szolgálat pedig éberen figyel és munkatársai folyamatosan vizet is osztanak.

Mindemellett a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a forró napokon fejfedőről és folyadékbevitelről mindenki gondoskodjon.

A 5. magyar dal napjával a mínusz kettedik napon, vasárnap megkezdődik a 20. Sziget fesztivál az óbudai Hajógyári-szigeten. A nagyszínpadon 12 órától 23 óráig közel 80 zenekar és előadó mintegy 150 dala, a jelen és az elmúlt pár évtized pop-rock daltermésének legismertebb szerzeményei hangzanak el - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×