eur:
392.17
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Zarándoklatba kezd Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója

Bejárja az Egyesült Államok összes államát Mark Zuckerberg. A Facebook alapítója a közösségi oldalán jelentette be újévi fogadalmát.

Zuckerberg minden évet valamilyen fogadalommal kezd, volt, amikor azt találta ki, hogy 365 mérföldet fut, elolvas 25 könyvet, vagy megtanul kínaiul. Mint írja, minden államban szeretne amerikai polgárokkal találkozni, és mivel elég sok helyen járt már, még nagyjából harminc államba kell ellátogatnia.

"A tavalyi év zsúfolt volt, ezért most azt remélem ettől a kihívástól, hogy utazni tudok, és beszélgetni az emberekkel arról, hogy hogy élnek, dolgoznak és gondolkodnak a jövőről" - írta a Facebook oldalán.

Zuckerberg megemlíti, hogy rengeteget utazott már a világban, de most jobban érdekli, hogy a saját hazáját felfedezze. Az utazási terveiről úgy fogalmaz, különbözőek lesznek: utazik majd a feleségével, meglátogatja a cégének a helyi irodát, de megy majd egyetemekre és kisvárosokba, találkozni akar tanárokkal és tudósokkal is. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×