eur:
392.82
usd:
366.04
bux:
66839.1
2024. április 26. péntek Ervin

Megfenyegette a szicíliai maffia az Iszlám Államot

Kemény figyelmeztetést adott a New Yorkban működő szicíliai maffia vezérének fia az Iszlám Államnak: ha a terrorszervezet New Yorkot tervezi megtámadni, a szicíliai maffiával kell szembenéznie. A notórius bűnbanda kijelentette, hogy meg fogják védeni a helyieket - írja a portfolio.hu az RT értesüléseire hivatkozva.

Giovanni Gambino, a Gambino-család egyik kulcsembere szerint a maffia sokkal jobb helyzetben van, mint az FBI-hoz hasonló biztonsági szervek. Szerinte a bűnüldözők túl későn cselekszenek, vagy nem látják át kellőképpen azt, hogy mi történik.

Gambino úgy gondolja, hogy hiába rendelkeznek a védelmi szervek komoly megfigyelési eszközökkel, a maffia előnyben van abból a szempontból, hogy folyamatosan kapcsolatban vannak a helyiekkel, ha valaki új érkezik a szomszédságba, leellenőrzik és megfigyelik, feltűnik nekik, ha valami nincs rendben.

Gambino szerint, aki épp hollywoodi forgatókönyvíróként próbál szerencsét, a párizsi terrortámadások után sokkal fontosabb a védelem, mint valaha.

"Veszélyes a világ manapság, de azok az emberek, akik olyan környéken laknak, ahol találhatók szicíliai kapcsolatok, biztonságban érezhetik magukat. Biztosítjuk, hogy a barátaink és a családjaink védelmet élveznek a szélsőségesektől és a terroristáktól, főleg attól a brutális, szociopata szervezettől, amelyik Iszlám Államnak hívatja magát."

Gambino szerint az Iszlám Állam fél a maffiától és ezért nem próbáltak Szicíliában létrehozni sejteket. Gambino szerint a maffiának megvan a jó és a rossz oldala egyaránt, de az emberek inkább az árnyoldalát látják a szervezetnek. Most itt az ideje a maffia jó oldalát megmutatni. (portfolio.hu)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×