eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kizárták Ján Slotát a Szlovák Nemzeti Pártból

Kizárták a Szlovák Nemzeti Pártból (SNS) Ján Slotát, a politikai tömörülés egykori elnökét, későbbi tiszteletbeli elnökét szerdán a párt elnökségi ülésén.

A szélsőséges nézeteiről közismert politikus kizárását a pártelnökség kétharmados többséggel hagyta jóvá arra hivatkozva, hogy Ján Slota a pártelnöki tisztség betöltése idején nem kezelte gazdaságosan az SNS vagyonát - közölte az MTI-vel Zuzana Kohútková, a párt sajtótitkára.

Ján Slota ellen hűtlen kezelés gyanúja és a párt egzisztenciájának veszélyeztetése miatt még márciusban indított eljárást az SNS vezetősége.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×