eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Újabb bizonyítékok Madeleine szülei ellen

A Portugáliában eltűnt brit kislány szülei által bérelt autóban a nyomok szerint egy holttest volt - állítják a nyomozók.

A portugál rendőrség nemrégiben új nyomozótisztet nevezett ki a Praia de Luzból még májusban eltűnt négyéves Madeleine McCann hollétének felderítésére.

Már régebben gyanúsítottként nevezték meg a szülőket, azt állítva, hogy véletlenül okozták kislányuk halált, amikor a közelben vacsoráztak, és egy időre magukra hagyták a gyereket és két ikertestvérét. A vádak ellen a McCann házaspár minden fórumon felháborodottan tiltakozott.

A portugál rendőrség már korábban testnedveket talált annak az autónak a csomagtartójában, amelyet McCannék Madeleine eltűnése után huszonöt nappal béreltek ki, a legújabb hírek szerint azonban megállapították, hogy a minták holttesttől származtak.

Ugyanilyen nyomot találtak a csomagtartó szőnyege alatt a pótkerékhez közel, tehát a tetem le volt takarva.

Mivel a nyomot a szőnyeg alatt rögzítették, az nem származhat Madeleine kétéves ikertestvéreitől; korábban a szülők erre hivatkoztak, amikor a feltételezett bizonyítékkal szembesítették őket.

Most minden a DNS-vizsgálat eredményén múlik. Ha a holttest valóban a kislányé volt, a McCann házaspár nehéz helyzetbe kerül

A szülők most is hevesen tiltakoznak. Tartják magukat ahhoz a feltételezéshez, hogy amíg ők a közelben vacsoráztak, az alvó kislányt valaki elrabolta a nyaralóból testvérei mellől.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×