eur:
390.18
usd:
365.62
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

"A kislány soha nem állította biztosan, hogy telefonált"

Mondvacsináltak azok a bizonyítékok, amelyek azt igazolják, hogy színlelt a nyitrai lány, aki azt mondta: magyarsága miatt verték meg - jelentette ki a lány ügyvédje az InfoRádióban. Gál Gábor elmondta: kezdeményezik a nyomozás folytatását.

A nyitrai lány ügyvédje kifogásolta, hogy a rendőrség a színlelés melletti bizonyítékként említette, hogy a lány mobilján sem bejövő sem kimenő hívás nem volt aznap reggel.

A kislány soha nem állította azt, hogy biztosan telefonált. Azt mondta mindig: nem emlékszik, vagy telefonált, vagy személyesen beszélt valakivel magyarul - hangsúlyozta Gál Gábor.

Az ügyvéd szerint nem igaz az sem, hogy a lány saját maga küldte vissza egy borítékban iratait. "Az a levél 25-én volt feladva, 60 kilométerre onnan, ahol lakik. Aznap, amikor kórházban feküdt, hogy adhatta fel három járásnyival arrébb a levelet?" - tette fel a kérdést az ügyvéd.

A szlovák perrendtartás értelmében 3 napon belül panasszal élhetnek, és jelenleg dolgoznak is ezen - tette hozzá Gál Gábor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×