eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Amerikai katona sohasem hibázik?

Egy washingtoni katonai vizsgálat szerint nem követtek el szabálytalanságot Irakban azok az amerikai katonák, akik civileket is megöltek Iszaki városában egy rajtaütés során.

A település rendőrsége korábban azt állította, hogy amerikai katonák idén márciusban agyonlőttek hat felnőttet és öt gyermeket.

A hadsereg tényfeltáró bizottsága most megállapította, hogy a katonák betartották a szabályokat, az iraki civileket nem szándékosan ölték meg.

Az amerikai fegyveres erők korábban azt állították, hogy két nő és egy gyermek vesztette életét az al-Kaida tagjainak elfogására irányuló akcióban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×