eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Infokommunikációért felelős helyettes államtitkárt neveztek ki

Solymár Károly Balázst nevezték ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkárának 2013. július 1-jei hatállyal.

A helyettes államtitkárság a minisztériumon belül az Infokommunikációért felelős Államtitkárság alá tartozik - olvasható a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményében.

Solymár Károly Balázs 2003-ban végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karán. Az elmúlt tíz évben az infokommunikációs szakterületért felelős minisztériumoknál dolgozott. 2010 óta vezette a fejlesztési tárca Informatikai Szabályozási és Szervezési Főosztályát.

A helyettes államtitkár felel az e-gazdaság fejlesztés, az információstársadalom-fejlesztés, az infrastruktúra-fejlesztés és az iparpolitika irányításáért. Emellett a közigazgatás informatikai fejlesztését, a központi és területi közigazgatás informatikai együttműködését is koordinálja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×