eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Járai Zsigmond maradt a CIG felügyelőbizottsága élén

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. csütörtöki közgyűlése 99,39 százalékos nem szavazattal elutasította azt a határozati javaslatot, hogy a közgyűlés hívja vissza Járai Zsigmondot a felügyelőbizottságból, amelynek elnöki tisztér tölti be - jelent meg a közgyűlés határozatai között csütörtökön a BÉT honlapján.

A közgyűlés - a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) engedélye megadásának függvényében - öt évre a társaság igazgatósági tagjává választotta Király Máriát, Mikó Gyulát és Horváth Gergely Domokost.

A közgyűlés a társaság felügyelőbizottságából visszahívta Kostevc Pétert, helyére öt évre Bogdánffy Pétert választotta.

Horváth Béla szerdán lemondott igazgatósági elnöki tisztéről és igazgatósági tagságáról is. Helyére az igazgatóság soraiból választanak elnököt.

A CIG Pannónia Életbiztosító tavalyi vesztesége az uniós standardok alapján készített mérlege alapján 2 milliárd 723 millió 554 ezer forint volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×