eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Az OTP 14,65 százalékot szerzett a NeoFM tulajdonosában

Az OTP Bank Nyrt. 14,65 százalékos befolyást szerzett az econet.hu Nyrt.-ben - áll a pénzintézet szerdai közleményében; az econet az éjfélkor induló NeoFM országos kereskedelmi rádió tulajdonosa.

A tájékoztatás szerint a pénzintézet a nap folyamán arról tájékoztatta a Pénzügyi Szervezetek Állami felügyeletét és az econetet, hogy a cég 7,25 millió részvényét megvásárolta.

Az econet.hu tájékoztatása szerint az OTP Bank részvényvásárlására nem befektetési céllal, hanem befektetési szolgáltatási tevékenység keretében, ügyfél részére nyújtott szolgáltatás céljából került sor.

A NeoFM néven induló rádió a csütörtöki nap első percétől jogosult műsorszolgáltatásra a nagyobbik vételkörzetű, potenciálisan a lakosság 81 százalékát elérő országos kereskedelmi rádiós frekvencián.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×