Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Új vezérigazgató-helyettes a Pannonnál

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Pannon jelenlegi kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, Fridtjof Rusten október 1-jétől a Pannon pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozik tovább. Fridtjof Karl Erik Brotentől veszi át a pozíciót, aki a bangladesi Grameenphone pénzügyi vezérigazgató-helyettese lett.

Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója így kommentálta a bejelentést: "Nagyon örülök, hogy Fridtjof elfogadta a felkérést a Pannon pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozíciójának betöltésére. Nagyon jól ismeri a Pannont és a magyar piacot, és kiterjedt tapasztalatokkal bír a kereskedelmi terület irányítása és az igazgatótanácsban végzett munka terén, ami az átfogó szemlélet egy új dimenzióját biztosítja számunkra a pénzügyi vezetésben. Szerencsések vagyunk, mert rendkívül hozzáértő pénzügyi divízióval rendelkezünk a Pannonnál. A meglévő csapatot Fridtjof stratégiai képességeivel kiegészítve még biztosabb léptekkel haladhatunk tovább."

Fridtjof több mint 2 éve csatlakozott a Pannon csapatához, ezt megelőzően a Telenor Central & Eastern Europe alelnöke volt, három éven át pedig a Vimpelcom igazgatóságát erősítette. 2000 és 2003 között a Telenor Mobile "New Business" divízióját irányította alelnökként. A Telenor előtt 9 éven át a Saga Petroleumnál töltött be különböző vezető tisztségeket a felvásárlások és vállalateladások, az üzletfejlesztés és a projektértékelés terén.

Kinevezése kapcsán Fridtjof így nyilatkozott: "Örömmel veszem át az új feladatot és maradok továbbra is a Pannon csapatának tagja. A Pannon ambiciózus és inspiráló stratégiai célokat tűzött ki maga elé a következő évekre, és a Pénzügyi Divízió fontos szerepet játszik majd vállalatunk további fejlődésében."