eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Új vezérigazgató-helyettes a Pannonnál

A Pannon jelenlegi kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, Fridtjof Rusten október 1-jétől a Pannon pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozik tovább. Fridtjof Karl Erik Brotentől veszi át a pozíciót, aki a bangladesi Grameenphone pénzügyi vezérigazgató-helyettese lett.

Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója így kommentálta a bejelentést: "Nagyon örülök, hogy Fridtjof elfogadta a felkérést a Pannon pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozíciójának betöltésére. Nagyon jól ismeri a Pannont és a magyar piacot, és kiterjedt tapasztalatokkal bír a kereskedelmi terület irányítása és az igazgatótanácsban végzett munka terén, ami az átfogó szemlélet egy új dimenzióját biztosítja számunkra a pénzügyi vezetésben. Szerencsések vagyunk, mert rendkívül hozzáértő pénzügyi divízióval rendelkezünk a Pannonnál. A meglévő csapatot Fridtjof stratégiai képességeivel kiegészítve még biztosabb léptekkel haladhatunk tovább."

Fridtjof több mint 2 éve csatlakozott a Pannon csapatához, ezt megelőzően a Telenor Central & Eastern Europe alelnöke volt, három éven át pedig a Vimpelcom igazgatóságát erősítette. 2000 és 2003 között a Telenor Mobile "New Business" divízióját irányította alelnökként. A Telenor előtt 9 éven át a Saga Petroleumnál töltött be különböző vezető tisztségeket a felvásárlások és vállalateladások, az üzletfejlesztés és a projektértékelés terén.

Kinevezése kapcsán Fridtjof így nyilatkozott: "Örömmel veszem át az új feladatot és maradok továbbra is a Pannon csapatának tagja. A Pannon ambiciózus és inspiráló stratégiai célokat tűzött ki maga elé a következő évekre, és a Pénzügyi Divízió fontos szerepet játszik majd vállalatunk további fejlődésében."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×