eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nagy fordulat jön az időjárásban az év végén

Nagy fordulat jön az időjárásban az év végén

Csütörtökön esőre és havas esőre lehet számítani Budapesten – mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Molnár Anna szerint az év utolsó napján felhős lesz az ég.

Csütörtökön egy hullámzó hidegfront éri el Magyarország területét, így átmenetileg kissé hidegebb levegő áramlik a főváros fölé. A délelőtti óráktól váltakozó intenzitású eső várható, ami késő délutántól havas esőre vált át. A hegyekben, illetve péntek hajnalban síkvidéken havazás is előfordulhat – közölte Molnár Anna meteorológus.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa kiemelte: pénteken átmenetileg szárazabbra fordul az időjárás, szakadozik, csökken a felhőzet, délutántól pedig nem kell csapadékra számítani.

Szombaton még hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, majd egy melegfront hatására nyugat felől ismét megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és délutántól eső és zápor is előfordulhat – közölte.

Szilveszter napján erősen felhős vagy borult lesz az ég,

elszórtan számíthatunk csak gyenge csapadékra, főként esőre, vagy havas esőre. A hőmérséklet 6 Celsius-fok körül alakul, hétfő hajnalra 3 fokig hűl le a levegő.

Hétfőn, január első napjáén erősen felhős lesz az ég, kisebb csapadék valószínű.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×