eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az online filmezők is találkozhatnak ezzel a változással

Az online filmezők is találkozhatnak ezzel a változással

Új funkciót kap a Google böngészője, blokkolni fogja a zavaró átirányításokat.

Több fronton is igyekszik megszüntetni a zavaró reklámokat a Google. Ebbe a törekvésbe illeszkedett például, hogy nem indítja el az automatikusan induló reklámokat, így spórolva adatforgalmat és erőforrást, illetve szüntetve meg egy, a felhasználókat idegesítő agresszív hirdetési formát.

Most a zavaró átirányításokat készülnek blokkolni - azokat, amelyeket általában hirdetések megjelenítésére találtak ki - írta a The Verge.

Először a Chrome azokat a hirdetéseket blokkolja, amelyek olyan harmadik oldalra irányítják a netezőket, ahova ők nem kattintottak.

Ezután a "fordított módon működő felugró hirdetéseket" fogja tiltani: ezek azok, amelyeknél nem a felugró ablakban jelenik meg a hirdetés és az eredetiben a kért tartalom, hanem épp fordítva. A Google szerint ez egyszerűen a Chrome felugró ablakokat tiltó funkciójának kijátszása, ezért szankcionálja ezt a megjelenési módot.

A harmadik lépésben a láthatatlan vezérlőfelületekre vagy kamu bezárógombokra kattintva megjelenő ablakok megnyitását fogja gátolni.

A változások folyamatosan érkeznek, az első kettő a Chrome 64-es és 65-ös változatának részeként. A Google szerint a három lehetőség 2018 első hónapjaiban már mindenki számára elérhető lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×